YaraVita STOPIT

YaraVita STOPIT

YaraVita STOPIT on valmistatud toiduainete kvaliteediteedinõuetele vastavast kaltsiumkloriidist, mis tagab ohutuse põllukultuuridele ega sisalda kahjulikke lisandeid. Uuringud on näidanud, et YaraVita STOPIT on ohutum ja efektiivsem kui teised kloriidipõhised tooted. See tagab kasvatajatele paremad tulemused. Lisaks on see ka masinatele ja seadmetele vähem söövitav, kui teised taolised tooted.

Vedel formulatsioon tagab toote lihtsa käsitlemise pritsipaagis nii mõõdetavuse, valatavuse kui segatavuse poolest.

Toote valmistamisel on taotletud maksimaalset ohutust, mis aitab tagada, et see ei kahjustaks kultuuri, mis omakorda võiks vähendada saagi turuväärtust.

YaraVita STOPIT'i valmistamiseks on valitud puhtaimad toorained, mis ei kahjusta põllukultuuri ega vähenda selle kaubanduslikku välimust.

Toode on segatav paljude teiste agrokemikaalidega, mis säästab põllupidaja jaoks nii aega kui raha. Soovitame kindlasti kontrollida toodete sobivust paagisegusse Yara Tankmix'i veebilehe või nutirakenduse kaudu.

Pakend: 10 L

Mahumass: 1,327 kg/l

Päritolumaa: Inglismaa

Õun

Õun: 2,0-5,0 l/ha pungade moodustumise ajal. Vajadusel korrata pritsimist õitsemise alguses 7-10 päevase intervalliga. Regulaarsete pritsimistena kasutada 5,0-10,0 l/ha, 7-14 päevase intervalliga alates kroonlehtede langemisest kuni üks nädal enne korjamist. Veekulu: 150-500 l/ha.

Ristõielised köögiviljad

Ristõielised: 2-3 pritsimiskorda kulunormiga 5,0 l/ha varsumisest / pea arenemisest kuni koristuseni. Pritsimiskordade vahele peaks jääma vähemalt 10-14 päeva. Veekulu: 75-200 l/ha.

Brokkoli

Brokkoli ehk spargelkapsas: 2-3 pritsimist kulunormiga 5,0 l/ha alates varre/pea moodustumisest kuni koristuseni. Lubatud pritsida 10-14 päevase intervalliga. Veekulu: 150-200 l/ha.

Rooskapsas

Brüsseli kapsas ehk rooskapsas: 2-3 pritsimist kulunormiga 5,0 l/ha alates varre/pea moodustumisest kuni koristuseni. Lubatud pritsida 10-14 päevase intervalliga. Veekulu: 150-200 l/ha.

Kapsas

Kapsas: 2-3 pritsimist kulunormiga 5,0 l/ha alates varre/pea moodustumisest kuni koristuseni. Lubatud pritsida 10-14 päevase intervalliga. Veekulu: 150-200 l/ha.

Porgand

Porgand: 2-3 pritsimiskorda kulunormiga 5,0 l/ha kui taim on 10-15 cm kõrgune või kui on tekkinud piisav lehepind. Pritsimiskordade vahele jätta vähemalt 10-14 päeva. Veekulu: 200 l/ha.

Lillkapsas

Lillkapsas: 2-3 pritsimist kulunormiga 5,0 l/ha alates varre/pea moodustumisest kuni koristuseni. Lubatud pritsida 10-14 päevase intervalliga. Veekulu: 150-200 l/ha.

Teraviljad

Teraviljad: 5,0 l/ha alates 4. lehe faasist kuni teise kõrresõlme ilmumiseni. Veekulu 200 l/ha.

Porrulauk

Porrulauk: 5,0 l/ha 2 nädalat pärast ümberistutamist, otsekülvi korral kui taim on 15 cm kõrgune. Korrata vajadusel 10-14 päevaste intervallidega. Veekulu: 200 l/ha.

Salat

Salat (avamaa): 2-3 pritsimiskorda kulunormiga 5,0 l/ha alates 10-14 päeva pärast ümberistutamist või taimede tärkamist. Jätta pritsimiskordade vahele vähemalt 10-14 päeva. Veekulu: 500 l/ha.

Sibul

Sibul: 5,0 l/ha alates sibula paisumisest. Korrata vajadusel 10-14 päevaste intervallidega. Veekulu: 200 l/ha.

Vaarikas

Vaarikas: 3 pritsimist kulunormiga 10,0 l/ha õitsemise alguses, õitsemise lõpus ja viljade moodustumise ajal. Veekulu: 500 l/ha.

Maasikas

Maasikas (avamaa): 3 pritsimist kulunormiga 10,0 l/ha alates õitsemise algusest. Pritsimist korrata 7-10 päevase intervalliga. Veekulu: 300-600 l/ha.

Tomat

Tomat (avamaa): 5,0 l/ha alates teise kobara õitsemise algusest. Korrata 7-14 päevaste intervallidega. Veekulu: 200 l/ha.

Õun

Õun: 2,0-5,0 l/ha pungade moodustumise ajal. Vajadusel korrata pritsimist õitsemise alguses 7-10 päevase intervalliga. Regulaarsete pritsimistena kasutada 5,0-10,0 l/ha, 7-14 päevase intervalliga alates kroonlehtede langemisest kuni üks nädal enne korjamist. Veekulu: 150-500 l/ha.

Ristõielised köögiviljad

Ristõielised: 2-3 pritsimiskorda kulunormiga 5,0 l/ha varsumisest / pea arenemisest kuni koristuseni. Pritsimiskordade vahele peaks jääma vähemalt 10-14 päeva. Veekulu: 75-200 l/ha.

Brokkoli

Brokkoli ehk spargelkapsas: 2-3 pritsimist kulunormiga 5,0 l/ha alates varre/pea moodustumisest kuni koristuseni. Lubatud pritsida 10-14 päevase intervalliga. Veekulu: 150-200 l/ha.

Rooskapsas

Brüsseli kapsas ehk rooskapsas: 2-3 pritsimist kulunormiga 5,0 l/ha alates varre/pea moodustumisest kuni koristuseni. Lubatud pritsida 10-14 päevase intervalliga. Veekulu: 150-200 l/ha.

Kapsas

Kapsas: 2-3 pritsimist kulunormiga 5,0 l/ha alates varre/pea moodustumisest kuni koristuseni. Lubatud pritsida 10-14 päevase intervalliga. Veekulu: 150-200 l/ha.

Porgand

Porgand: 2-3 pritsimiskorda kulunormiga 5,0 l/ha kui taim on 10-15 cm kõrgune või kui on tekkinud piisav lehepind. Pritsimiskordade vahele jätta vähemalt 10-14 päeva. Veekulu: 200 l/ha.

Lillkapsas

Lillkapsas: 2-3 pritsimist kulunormiga 5,0 l/ha alates varre/pea moodustumisest kuni koristuseni. Lubatud pritsida 10-14 päevase intervalliga. Veekulu: 150-200 l/ha.

Teraviljad

Teraviljad: 5,0 l/ha alates 4. lehe faasist kuni teise kõrresõlme ilmumiseni. Veekulu 200 l/ha.

Porrulauk

Porrulauk: 5,0 l/ha 2 nädalat pärast ümberistutamist, otsekülvi korral kui taim on 15 cm kõrgune. Korrata vajadusel 10-14 päevaste intervallidega. Veekulu: 200 l/ha.

Salat

Salat (avamaa): 2-3 pritsimiskorda kulunormiga 5,0 l/ha alates 10-14 päeva pärast ümberistutamist või taimede tärkamist. Jätta pritsimiskordade vahele vähemalt 10-14 päeva. Veekulu: 500 l/ha.

Sibul

Sibul: 5,0 l/ha alates sibula paisumisest. Korrata vajadusel 10-14 päevaste intervallidega. Veekulu: 200 l/ha.

Vaarikas

Vaarikas: 3 pritsimist kulunormiga 10,0 l/ha õitsemise alguses, õitsemise lõpus ja viljade moodustumise ajal. Veekulu: 500 l/ha.

Maasikas

Maasikas (avamaa): 3 pritsimist kulunormiga 10,0 l/ha alates õitsemise algusest. Pritsimist korrata 7-10 päevase intervalliga. Veekulu: 300-600 l/ha.

Tomat

Tomat (avamaa): 5,0 l/ha alates teise kobara õitsemise algusest. Korrata 7-14 päevaste intervallidega. Veekulu: 200 l/ha.